h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sakalıkesik Ovası Sulaması Projesi’nde sona yaklaşılıyor

Sakalıkesik Ovası Sulaması Projesi’nde sona yaklaşılıyor

Devlet Su İşleri 8. Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıda, Sakalıkesik Ovası Sulaması 2. Kısım İnşaatı işinin bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. Toplantıya Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz, Müdür Yardımcısı Dr. M. Akif Kaygusuz ve ilgili yetkililer katıldı. Yüklenici firma tarafından yapılan sunumda, 11 bin 408 hektar tarım arazisinin modern sulama yöntemleriyle sulanacağı ve şuana kadar 9 bin 235 hektarlık arazinin sulamaya hazır hale getirildiği belirtildi. Projenin fiziki gerçekleşmesi ise %80,95'e ulaştı.

Sakalıkesik Ovası Sulaması 2. Kısım İnşaatı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Devlet Su İşleri (DSİ) 8. Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Sakalıkesik Ovası Sulaması 2. Kısım İnşaatı projesinde önemli bir aşama kaydedildi. DSİ 8. Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz’un başkanlığında düzenlenen toplantıya, Bölge Müdür Yardımcısı Dr. M. Akif Kaygusuz, ilgili şube müdürleri, teknik personel ve yüklenici firma yetkilileri katıldı. Toplantıda, yüklenici firma yetkilileri tarafından bilgilendirme sunumu yapıldı ve şimdiye kadar gerçekleştirilen çalışmalar hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı.

Yapılan sunumda, Sakalıkesik Ovası Sulaması 2. Kısım İnşaatı projesi kapsamında modern sulama yöntemleriyle 11 bin 408 hektar tarım arazisinin sulanmasının sağlandığı belirtildi. Bugüne kadar ulaşılan başarılar da paylaşılırken, 9 bin 235 hektarlık tarım arazisinin sulamaya hazır hale getirildiği ve fiziki gerçekleşmenin %80,95’e ulaştığı ifade edildi.

Sakalıkesik Ovası Sulaması 2. Kısım İnşaatı projesi, bölgedeki tarım arazilerinin daha verimli şekilde sulanmasını sağlamak amacıyla hayata geçirilmiştir. İlgili tarafların katılımıyla yapılan bilgilendirme toplantısı, proje hakkında güncel bilgilerin paylaşılmasına ve ilgili çalışmaların takip edilmesine olanak sağlamıştır.

İstanbul’daki mühendisin ölümüyle ilgili yeni görüntüler ve ayrıntılar gün yüzüne çıktı

Sıradaki haber:

İstanbul’daki mühendisin ölümüyle ilgili yeni görüntüler ve ayrıntılar gün yüzüne çıktı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.