h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sahilde bulunan bilinmeyen kimlikli bir erkek cesedi ile birlikte, son bir haftada toplamda 6 ceset bulundu

Sahilde bulunan bilinmeyen kimlikli bir erkek cesedi ile birlikte, son bir haftada toplamda 6 ceset bulundu

Antalya'nın Aksu ilçesinde bir otelin sahilinde kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulundu. Olayın ardından polis ekipleri olay yerine sevk edildi ve yapılan incelemede cesedin uzun süre suda kaldığı ve kimliğinin belirlenemediği tespit edildi. Aynı hafta içinde Antalya sahillerinde bulunan ceset sayısı 6'ya yükseldi ve bazı cesetlerin batan kaçak göçmen teknesi kazasında hayatını kaybedenler olabileceği ihtimali üzerinde duruldu. Ayrıca Serik ilçesinde bulunan bir kadın cesedinin Merve Şevval Elmas'a ait olabileceği düşünülerek, DNA örneği alınmasına karar verildi.

Antalya’nın merkez Aksu ilçesinde bir otelin sahilinde kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulundu. Otel çalışanları tarafından sabah saat 09.00 sıralarında keşfedilen ceset için polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan incelemeler sonucunda, cesedin uzun süre su altında kaldığı ve kimliğinin belirlenemediği tespit edildi. Cesedin kimliğini belirlemek amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Antalya’nın Alanya ve Manavgat sahillerinde geçtiğimiz çarşamba günü bir çocuk ve bir yetişkin cesedinin bulunması ardından dün Manavgat’ta 2 erkek cesedi ve Serik’te de 1 kadın cesedi bulundu. Antalya’da son bir hafta içerisinde sahillerde bulunan ceset sayısı, bugün bulunan erkek cesediyle birlikte 6’ya yükseldi. Cesetlerin bazılarının, kaçak göçmen teknesinin batması sonucu hayatını kaybedenler olabileceği düşünülürken, dün Serik ilçesinde sahilde bulunan kadın cesedinin üzerindeki kıyafetler, 17 gün önce kaybolan Merve Şevval Elmas’ın kaybolduğu gün üzerinde bulunan kıyafetlerle benzerlik gösterdi. Merve’ye ait olma ihtimali üzerine, ailesinden DNA örneği alınması kararlaştırıldı.

Korkunç olayın görüntüleri ortaya çıktı

Sıradaki haber:

Korkunç olayın görüntüleri ortaya çıktı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.