h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Rusya’da petrol rafinerisinde büyük bir patlama yaşandı

Rusya’da petrol rafinerisinde büyük bir patlama yaşandı

Rus enerji şirketi Novatek'in St. Petersburg'daki petrol rafinerisinde patlama meydana geldi. Patlamanın ardından yangın çıktı, ancak yangın kontrol altına alındı ve yaralanan olmadı. Patlamanın sebebi henüz bilinmiyor, ancak bölgede İHA'lar görüldü. Bölge valisi, alarm durumuna geçtiklerini ve personelin tahliye edildiğini belirtti. Yangın bölgesindeki uluslararası tankerin etkilenmediği söyleniyor.

Rusya’nın St. Petersburg kentinde, Rus enerji şirketi Novatek’e ait olan Estonya sınırındaki Ust-Luga limanında bulunan petrol rafinerisinde patlama meydana geldi. Patlamanın ardından çıkan yangın ise kontrol altına alındı ve şans eseri herhangi bir yaralanma olmadı. Rus yerel basını, yangının sebebini henüz bilinmediği ancak çevrede insansız hava araçlarının görüldüğü bilgisini paylaştı. Leningrad Bölge Valisi Alexander Drozdenko, olayın ardından alarm durumuna geçildiğini ve bölgedeki personelin tahliye edildiğini belirtti. Yangının çıktığı bölgede bulunan 3 uluslararası tanker ise yangından etkilenmedi.

Gaziantep’te meydana gelen kazada araç takla attı, 4 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Gaziantep’te meydana gelen kazada araç takla attı, 4 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.