h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Rus turist kaybolmuş olarak bulundu

Rus turist Nadezhda Larygina, Antalya'nın Kemer ilçesindeki bir otelde tatile geldi. Ancak çıktığı doğa yürüyüşüne geri dönmedi. Araştırma sonucunda, kadının cep telefonu bulundu ve arama çalışmaları hızlandırıldı. Ne yazık ki, Larygina bugün ölü olarak bulundu. Cesedi ormanlık bir alanda bulundu ve hastane morguna kaldırıldı.

Antalya’nın Kemer ilçesine tatil için gelen ve doğa yürüyüşünden dönmeyen bir Rus kadın, bugün sabah saatlerinde ölü olarak bulundu. Dün yapılan aramalarda turiste ait cep telefonu bulunmasının ardından arama çalışmaları Çalış Tepesi’nde yoğunlaştırılmıştı.

Kiriş Mahallesi’ndeki beş yıldızlı otele 31 Aralık’ta tatil için gelen Rus vatandaşı Nadezhda Larygina, 4 Ocak’ta yalnız başına doğa yürüyüşüne çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. 8 Ocak’ta ülkesine dönmesi gereken Larygina’nın kaybolması üzerine bir arkadaşı kayıp başvurusunda bulundu. İhbarın ardından bölgede jandarma ve AFAD ekipleri tarafından arama çalışmaları başlatıldı.

Larygina’nın doğa yürüyüşüne çıktığı Çalış Tepesi’ndeki aramalar dün de devam etti. Genç kadının cep telefonu bulundu ancak arama çalışmaları sonuç vermedi. AFAD, KEMKUT, MAKSAT, AKUT, SKUT üyelerinden oluşan yaklaşık 40 kişilik ekip, bölgede kara ve denizden arama yapmasına rağmen henüz herhangi bir sonuca ulaşılamadı. Bugün aynı bölgede devam eden arama çalışmalarında Larygina’nın cesedi, telefonunun bulunduğu bölge yakınındaki ormanlık alanda Çalış Tepesi’nde bulundu. Ceset, zorlu ve kayalık bir bölgeden ekipler tarafından indirildikten sonra Kemer Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Erzincan’da DEAŞ’a finansal destek sağlayan 5 kişi gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Erzincan’da DEAŞ’a finansal destek sağlayan 5 kişi gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.