h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • “Restoranda yaşanan “hesap” tartışması sonucu 4 kişi yaralandı

“Restoranda yaşanan “hesap” tartışması sonucu 4 kişi yaralandı

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bir restoranda çıkan hesap anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. Tartışma silahlı arbedeye dönüşürken, olaya polis ve sağlık ekipleri müdahale etti. Yaralılar, çevre hastanelere kaldırıldı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Kartepe ilçesinde bulunan bir restoranda yaşanan hesap anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. Gece saatlerinde yaşanan olayda, restoran yetkilileri ile bir grup müşteri arasında yaşanan tartışmanın ardından kavga çıktı. Kavganın şiddetlenmesiyle birlikte silahlar kullanıldı ve panik yaşandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İhbarın ardından gelen polis ekipleri, tarafları ayırmakta zorlandı. Yaralanan 4 kişi, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale sonrası çevredeki hastanelere sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından polis, geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Görevli kadın gassal Diyarbakır’da: “Depremde tüm bir ailenin gömülmesi bizi derinden etkiliyordu”

Sıradaki haber:

Görevli kadın gassal Diyarbakır’da: “Depremde tüm bir ailenin gömülmesi bizi derinden etkiliyordu”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.