h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Restoranda yangın korkusu yaşandı

Bartın'da bir restoranın bacasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü. Yangının nedeni tam olarak belirlenemezken, bacadaki kıvılcımların yangına sebep olduğu düşünülüyor. Yangında iş yerinin bacasında maddi hasar meydana geldi.

Bartın’da bulunan bir restoranın bacasında çıkan yangın, büyük bir paniğe neden oldu. Akşam saatlerinde yaşanan olayda restoranın bacasını saran alevler, çalışanları dışarıya çıkmaya zorladı. Çalışanlar, durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi ve yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Yangının kesin sebebi henüz tespit edilemezken, ilk belirlemelere göre yangının baca üzerindeki mangal kıvılcımlarından kaynaklandığı düşünülüyor. Yangın sonucunda restoranın bacasında maddi hasar oluştuğu bildirildi. Bu olayla ilgili herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadığı belirtildi. Bu tür yangınların önüne geçebilmek için işletmelerin düzenli olarak baca temizliği ve bakımı yapması gerektiği vurgulandı.

Kediye işkence edilen görüntülerin Muş’ta kaydedilmediği ortaya çıktı

Sıradaki haber:

Kediye işkence edilen görüntülerin Muş’ta kaydedilmediği ortaya çıktı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.