h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Rektör Özölçer, İbni Sina Kampüsü’ne ziyaret gerçekleştirdi

Rektör Özölçer, İbni Sina Kampüsü’ne ziyaret gerçekleştirdi

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, İbni Sina Kampüsü'ndeki incelemelerine devam ediyor. Rektör Özölçer, İbni Sina kampüsünde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek planlanan faaliyetler hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu, Başhekim Prof. Dr. Burak Bahadır ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Eyüp Yılmaz da hazır bulundu.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, İbni Sina Kampüsü’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Rektör Özölçer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu, Başhekim Prof. Dr. Burak Bahadır ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Eyüp Yılmaz ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, sağlık kampüsünde devam eden projeler ve faaliyetler hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Özölçer, birimleri ziyaret ederek yapılan çalışmaları yakından takip etme ve yönlendirme amacıyla incelemelerde bulunmaya devam ediyor.

Samsun’da Jandarmanın Uçuşturuculara Operasyon Düzenlediği Haberi

Sıradaki haber:

Samsun’da Jandarmanın Uçuşturuculara Operasyon Düzenlediği Haberi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.