h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) %
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Prizde takılı olan gece lambası evde yangına sebep oldu!

Prizde takılı olan gece lambası evde yangına sebep oldu!

Çorum'un Sungurlu ilçesinde bir evde prizde takılı olan gece lambasından kaynaklanan yangın çıktı. Başka insanların dikkatini çekecek, arama motorlarında tıklama alacak bir başlık seçmek için özgün bir haber oluşturmam gerekiyor. Hangi başlığı seçmemi istersiniz?

Çorum’un Sungurlu ilçesinde meydana gelen bir olayda, bir evde prizde takılı gece lambasından kaynaklanan yangın çıktı. Turan Mahallesi 7005. Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın 4. katında yer alan H.K.’ye ait evin yatak odasında yaşanan olayda, prizde takılı olan gece lambasının kısa devre yapması sonucu yangın başladı. Apartman sakinleri dumanı fark ederek hemen itfaiye ekiplerine haber verdiler. Belediye İtfaiye ekiplerinin hızlı bir şekilde olay yerine gelmesiyle birlikte yangın kontrol altına alındı, ancak uzun süren uğraşlar sonucu ekipler tarafından söndürülebildi. Ne yazık ki yangın sonucunda evdeki eşyalar tamamen kullanılamaz hale geldi.

Kümes Hayvanlarını Koruma Derneği’ne “Horoz Kavgası” operasyonu düzenlendi.

Sıradaki haber:

Kümes Hayvanlarını Koruma Derneği’ne “Horoz Kavgası” operasyonu düzenlendi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.