h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Sultangazi’de Yüzleri Maskeli Gaspçılar Marketi Soymaya Kalktı, Ancak Kasiyerin Cesaretiyle Paspaslı Çalışanlar Tarafından Kovalandı

Sultangazi’nin Yunus Emre Mahallesi’nde bulunan bir market, dün akşam kapanma saatine yaklaşırken iki gaspçı tarafından hedef alındı. Siyah maskelerle yüzlerini gizleyen şüpheliler, ellerinde pompalı tüfek bulunduruyordu ve bir arkadaşları da dışarıda nöbet tutuyordu. İki gaspçı doğrudan kasanın bulunduğu bölüme giderek orada sayım yapan kasiyere paraları vermelerini istedi. Bu sırada bir çalışan, elinde paspasla gaspçıların yanına giderek onlarla konuşmaya başladı ve duruma karşı çıktı.

Gaspçılar Olay Yerinden Kaçtı, Ancak İhbar Sonucu Polis Ekipleri Şüphelileri Yakaladı

İki şüphelinin gasp edemeyeceklerini anladığı anda hızla kaçmaya başladığı görüldü. Çalışan ise elinde paspasla pompalı tüfekli gaspçıları kovalamaya başladı. Maskeli gaspçılar hiçbir şey alamadan kaçarken, market çalışanları hemen polisi arayarak durumu ihbar etti. Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği ekipleri geniş kapsamlı bir çalışma başlattı. İlçenin giriş ve çıkış noktaları kapatılarak şüpheli araç yakalanmaya çalışıldı. Kısa bir süre içinde polis, aracı durdurmayı başardı ve içerisinde bulunan kişilerle ilgili yapılan kontrollerde markete giren şahısların aynı eşkale sahip olduğu tespit edildi.

Pompalı Tüfekler Şüphelilerin Araçlarında Bulundu

İncelenen güvenlik kamerası görüntülerinde markete giren iki gaspçının Yusuf T. ve Can K. olduğu belirlendi ve onları bekleyen şahsın ise Samet Ç. olduğu tespit edildi. Olay sırasında ellerinde olan 2 pompalı tüfek, şapka ve eldivenler, şüphelilerin araç içerisinde bulundu. Şüpheliler Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’nde gerekli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Pompalı tüfekle markete giren gaspçıları paspasla kovaladı: O anlar kamerada

Sıradaki haber:

Pompalı tüfekle markete giren gaspçıları paspasla kovaladı: O anlar kamerada

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.