h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Polisin içini ısıtan sokak köpeği, nöbet tutarak herkesi şaşırttı!

Polisin içini ısıtan sokak köpeği, nöbet tutarak herkesi şaşırttı!

Antalya'da trafik polisleri, sokak köpeğinin başından ayrılmayarak ona koruma sağladı. Köpek, trafikteki araçlardan korunmak için duba ile kenara alındı ve polisler, yaklaşık 45 dakika boyunca onun yanında bekledi. Köpeğin aksayarak da olsa yürümesi üzerine polisler, ona müdahale etmeden bölgeden ayrıldı.

Antalya’da trafik polisleri, geçmeye çalışan ve yaralı olduğu anlaşılan bir sokak köpeğini koruma altına aldı. Köpeği araçların altında ezilmekten kurtarmak için başında nöbet tutan polisler, bölgeden ayrılmadan önce köpeğin ayağa kalkıp yürümesini gördü.

Bu duygusal olay, dün akşam saatlerinde Çağlayan Mahallesi’nde meydana geldi. Devriye gezen trafik polisleri, yolun ortasında bir sokak köpeği fark etti ve onu güvende tutmak için harekete geçti. Köpeğin yürümekte güçlük çektiğini fark eden polisler, Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü’ne haber verdi. Hayvan ambulansının gelmesini bekleyen polisler, köpeği taşıması için bir duba getirdi ve köpeğin yanında koruma sağladı. Yaklaşık 45 dakika boyunca köpeğin yanında bekleyen ve onunla ilgilenen polisler, köpeği kaldırıma çıkarmak için çaba sarf etti, ancak başarılı olamadı. Köpeğin güvende olduğundan emin olan polisler, tedavi edilmesi için müdahale etmekten vazgeçti. Köpeğin yavaşça ayağa kalkarak yürümeye çalıştığını fark ettikten sonra polisler, ona gitme izni verdi. Köpek önce kaldırıma, daha sonra da çimlerin arasına ilerledi ve bir süre sonra gözden kayboldu.

Uçan otomobil kaza yaparak tarlaya düştü, sürücü yaralandı

Sıradaki haber:

Uçan otomobil kaza yaparak tarlaya düştü, sürücü yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.