h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Polis, zanlıların belirlenmesi için kurye kılığına büründü

Polis, zanlıların belirlenmesi için kurye kılığına büründü

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bir kişiyi araç içerisinde alıkoyan ve tüfekle yaralayan zanlı, İzmir'de gerçekleştirilen operasyonla yakalandı. Zanlının, Ayvalık'ta meydana gelen olayda U.A. isimli şahsı araca zorla bindirerek bacaklarına ateş ettiği belirlendi. Polis, plakası tespit edilen aracın İzmir'de olduğunu ve içerisinde firari zanlının bulunduğunu öğrendi. İzmir'de düzenlenen operasyonla zanlılar ikamette yakalandı ve bir tabanca ile iki şarjör ele geçirildi. Zanlılardan biri İzmir'de, diğeri ise Balıkesir'de işlemleri tamamlanarak tutuklandı.

Ayvalık’ta bir kişiyi zorla alıkoyarak tüfekle yaralayan zanlı, İzmir’de gerçekleştirilen operasyonla yakalandı. Zanlının yakalanması için Ayvalık ve İzmir güvenlik güçleri işbirliği yaptı. Olayda kullanılan aracın plakası tespit edildi ve İzmir’de bir şirkete ait olduğu belirlendi. Zanlı ve şoför mahallinde bulunan bir kişi, Narlıdere’deki ikametlerinde yakalandı. İkamette yapılan aramada bir tabanca ve iki şarjör ele geçirildi. Şüphelilerden biri İzmir’de, diğeri ise Balıkesir’de tutuklandı.

Sultangazi’deki temel kazısı sonucunda zarar gören iki binanın çalışmaları devam ediyor.

Sıradaki haber:

Sultangazi’deki temel kazısı sonucunda zarar gören iki binanın çalışmaları devam ediyor.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.