h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Polis, Uyuşturucu Maddenin Yanında Yakalanan Şahısları Gözaltına Aldı

Polis, Uyuşturucu Maddenin Yanında Yakalanan Şahısları Gözaltına Aldı

Aydın'ın Karacasu ilçesinde yapılan bir operasyonda jandarma tarafından durdurulan 4 şüpheli, üzerlerinde uyuşturucu madde bulundurdukları gerekçesiyle yakalandı. Şüphelilerin aramalarında uyuşturucu madde ve kullanma aparatı bulundu. Ayrıca, yapılan testlerde şüphelilerin uyuşturucu kullandığı belirlendi. Gözaltına alınan 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Aydın’ın Karacasu ilçesinde jandarma ekipleri tarafından durdurulan 4 kişi, üzerlerinde bir miktar uyuşturucu madde ile yakalandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Karacasu ilçesinde uyuşturucu ticareti yapan ve kullananlara yönelik bir operasyon düzenledi. Yapılan bilgilere göre, operasyon kapsamında E.C.Ö., Ö.O.Ç., A.A. ve Y.A. isimli 4 kişi durduruldu. Şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu madde ve uyuşturucu kullanımına yönelik araç gereçler ele geçirildi. Ayrıca şüphelilerin sağlık kuruluşunda yapılan testlerinde uyuşturucu madde kullandıkları tespit edildi. Gözaltına alınan 4 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Denizli’de trafik kurallarını hiçe sayan sürücülere sıkı denetim

Sıradaki haber:

Denizli’de trafik kurallarını hiçe sayan sürücülere sıkı denetim

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.