h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Polis, ceza yazarken ayrım yapmadı

Samsun'da, aynı şeritti kullanarak yan yana motosiklet kullanan kuryelere polis ekipleri tarafından aynı maddelerden 2 bin 886 TL idari para cezası uygulandı. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, trafik güvenliğini sağlamak ve kural ihlalleriyle meydana gelen kazaları önlemek amacıyla denetimlerini sürdürüyor. Atakum ilçesi Yeşilyurt Kavşağı üzerinde seyir halindeyken yakalanan kuryelere toplamda 5 bin 772 TL ceza kesildi. Trafiği tehlikeye düşürenlere yönelik çalışmaların devam edeceği belirtildi.

Samsun’da, polis ekipleri aynı şeridi kullanan ve motokurye olarak görev yapan kişilere yaptırım uyguladı. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, trafik güvenliğinin sağlanması ve kural ihlallerinin önüne geçilmesi amaçlandı.

Denetimler sırasında, aynı şeridi kullanarak trafiği tehlikeye atan motokuryeler tespit edildi. Atakum ilçesine bağlı Yeşilyurt Kavşağı üzerinde seyir halindeyken yakalanan motosiklet sürücüleri E.A. ve Y.H.Ö.’ye çeşitli maddelerden dolayı toplamda 5 bin 772 TL idari para cezası kesildi.

Bu olayın ardından, trafiği tehlikeye atan kişilere karşı yapılan çalışmaların devam edeceği bildirildi. Trafik güvenliğinin sağlanması ve kural ihlallerinin önlenmesi amacıyla polis ekipleri tarafından benzer denetimlerin yapılacağı belirtildi.

Bartın’da ilginç bir radar ortaya çıktı

Sıradaki haber:

Bartın’da ilginç bir radar ortaya çıktı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.