Gazeteler
Eskişehir’de hava sıcaklığının eksi değerlere düştüğü bir dönemde, bir pideci esnafı müşterilerin beğenisini kazanacak bir yöntemle dükkanını ısıtmaya karar verdi. Tasarruf sağlamak ve aynı zamanda müşterilere nostalji yaşatmak amacıyla işletmesini fırından çektiği kömürlerle doldurduğu bir köz kovasıyla ısıtıyor. Her kış bu yöntemi kullandıklarını belirten esnaf, müşterilerden olumlu geri dönüşler alıyor. Ayrıca, soba yakmak yerine köz kovası kullanmanın daha az yorucu olduğunu belirten pideci esnafı, “Ben ateş başında ısınırken müşterilerim de köz kovasıyla ısınıyor” şeklinde konuştu.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.