h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Pendik’te alacak verecek anlaşmazlığı cezaevine sıçradı

Pendik’te alacak verecek anlaşmazlığı cezaevine sıçradı

Pendik'te alacak verecek meselesi yüzünden darp edilen bir kişi, evinde uyuşturucu madde bulundurduğu için tutuklandı. Darp eden arkadaşı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine çalışma başlattı ve darp eden şahıs ile uyuşturucu bulunduran kişiyi yakaladı. Uyuşturucu miktarıyla birlikte para ve hassas terazi ele geçirildi. Tutuklanan kişi cezaevinde, diğer kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Pendik’te alacak verecek sorunu yüzünden darp edilen şahıs, evinde bulunan uyuşturucu maddeler nedeniyle tutuklandı. Darp eden arkadaşı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, geçtiğimiz Çarşamba günü sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Pendik’in Velibaba Mahallesi’nde bir kişinin darp edildiğini tespit ederek soruşturma başlattı. Yapılan çalışmalarda, Y.T. adlı kişinin E.B. adlı kişi tarafından alacak verecek meselesi yüzünden darp edildiği belirlendi. Şüpheli E.B. aynı gün evinde yakalandı.

Ayrıca darp edilen Y.T.’nin evinde yapılan aramada, 12,11 gram bonzai, 13,34 gram metanfetamin, 1 adet hassas terazi ve 18 bin 830 TL para ele geçirildi. Y.T. adlı kişi de yakalandı.

Konuyla ilgili olarak yakalanan şüphelilerden E.B., dosyasının adli makamlara gönderilmesi için serbest bırakıldı. Y.T. ise adli makamlara sevk edilerek tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

Şişli’de mühendisin şüpheli ölümü aydınlatıldı: Dışarıda yere düşerek kafasını çarptı, saatler sonra evinde öldü

Sıradaki haber:

Şişli’de mühendisin şüpheli ölümü aydınlatıldı: Dışarıda yere düşerek kafasını çarptı, saatler sonra evinde öldü

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.