h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Patlayan mutfak tüpü sonucu 2 kişi yaralandı: Detaylar!

Patlayan mutfak tüpü sonucu 2 kişi yaralandı: Detaylar!

Giresun'un Tirebolu ilçesinde bir evde mutfak tüpünün patlaması sonucu 64 yaşındaki Ahmet Kaya ve eşi Zehra Kaya yaralandı. Patlamanın Ahmet Kaya'nın çay demlemek için ocağı yakmaya çalıştığı sırada meydana geldiği belirtildi. Yaralanan çift, Tirebolu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldıktan sonra Ahmet Kaya Trabzon'a sevk edildi. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Giresun’un Tirebolu ilçesinde evde mutfak tüpünün patlaması sonucu meydana gelen olayda 2 kişi yaralandı. Demircili Mahallesi Osman Ağa Caddesi’ndeki Ahmet Kaya’ya ait evde yaşanan patlama, çay demlemek için ocağı yakmaya çalışırken gerçekleşti. Patlama sonucunda yaralanan Ahmet Kaya ve eşi Zehra Kaya, hemen Tirebolu Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Ahmet Kaya, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Trabzon’daki bir hastaneye sevk edildi. İncelenmek üzere olayla ilgili çalışmalar devam ediyor.

Başlık: Yardımlaşma Derneği, Kumar İşletmesine Operasyon Düzenledi

Sıradaki haber:

Başlık: Yardımlaşma Derneği, Kumar İşletmesine Operasyon Düzenledi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.