h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Park halindeki dorseye çarpan otomobil, korkunç kazayı beraberinde getirdi: 2 kişi hayatını kaybetti

Park halindeki dorseye çarpan otomobil, korkunç kazayı beraberinde getirdi: 2 kişi hayatını kaybetti

Adana'da park halindeki bir tırın dorsesine arkadan çarpan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti. Kazada sürücü Selçuk Şimşekli olay yerinde hayatını kaybederken, yolcu konumundaki Yemliha Nergis ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından sürücünün cesedi ile yolcunun cesedi Adana Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Adana’da meydana gelen kazada, kontrolden çıkan bir otomobil park halindeki bir tırın dorsesine arkadan çarptı, bu nedenle otomobilde bulunan iki kişi hayatını kaybetti.

Kaza, Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı’nda gerçekleşti. Bilgilere göre, Selçuk Şimşekli tarafından kullanılan 33 VCS 15 plakalı Ford marka otomobilin direksiyon hakimiyeti kaybedildi. Kontrolden çıkan otomobil, park halindeki bir tırın dorsesine çarptı.

Çarpmanın etkisiyle, Ford marka otomobil neredeyse tamamen hurdaya döndü. Kazayı gören vatandaşlar hemen sağlık ve polis ekiplerini olay yerine çağırdı. Sağlık ekipleri, olay yerine gelen Selçuk Şimşekli’nin hayatını kaybettiğini belirlerken, yolcu olarak bulunan ağır yaralı Yemliha Nergis’i Adana Şehir Hastanesine sevk etti. Ne yazık ki, Nergis hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından, hayatını kaybeden sürücü Selçuk Şimşekli’nin cesedi ve hastanede ölen Yemliha Nergis’in cesedi Adana Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Ayvacık açıklarında 43 kaçak göçmen kurtarıldı

Sıradaki haber:

Ayvacık açıklarında 43 kaçak göçmen kurtarıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.