h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Park halindeki aracın üzerine uçan otomobilden dolayı 1 kişi yaralandı

Park halindeki aracın üzerine uçan otomobilden dolayı 1 kişi yaralandı

Zonguldak'ta direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü, otomobilini istinat duvarını aşıp park halindeki aracın üzerine uçurdu. Kazada sürücü yaralanırken, diğer araçlar da zarar gördü. Olay yerine gelen vatandaşlar tarafından kurtarılan sürücü hastaneye kaldırıldı. Asılı kalan otomobil ise vinç yardımıyla kurtarıldı.

Zonguldak’ta bir sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki aracın üzerine uçan otomobilde yaralandı. Kazada, sürücü kontrolünü kaybedince istinat duvarını aşarak diğer araca çarptı. Olay sonucunda sürücü yaralanırken, diğer araçlarda da zarar oluştu.

Edinilen bilgilere göre kaza, Kapuz Caddesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. 43 yaşındaki Çiğdem Ş., kendi otomobili olan Hyundai marka aracıyla rampa aşağıya doğru ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil, karşı şeritteki kaldırıma çıkarak bir ağaca çarptıktan sonra istinat duvarını aşarak park halindeki diğer aracın üzerine uçtu. Sıkışan otomobil sürücüsü, çevredeki insanların yardımıyla kurtarıldı. Çarpma sonucunda etrafa saçılan taş parçaları, diğer park halindeki araçlara da zarar verdi.

Yaralanan sürücü, önceki müdahale sonrasında Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Asılı durumdaki otomobil ise vinç yardımıyla kurtarıldı.

Sokak kavgasına karışan Suriyeli 2 kişi sınır dışı edilecek

Sıradaki haber:

Sokak kavgasına karışan Suriyeli 2 kişi sınır dışı edilecek

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.