h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Park halindeki araç Elazığ’da alevlere teslim oldu

Park halindeki araç Elazığ’da alevlere teslim oldu

Elazığ'ın Mustafapaşa Mahallesi'nde park halinde bulunan bir otomobil aniden motor bölgesinden yangın çıkardı. Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri olay yerine gelerek yangını kontrol altına aldı ve söndürdü. Otomobilde maddi hasar meydana geldi. Yangının sebebiyle ilgili inceleme başlatıldı.

Elazığ’da park halindeki bir araç aniden yanmaya başladı ve itfaiye ekipleri müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Yangın, Mustafapaşa Mahallesi’nde meydana geldi. 23 AAD 878 plakalı araç, motor kısmından birdenbire alev aldı. Mahalle sakinleri yangını fark ederek durumu Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bildirdi. Hızla olay yerine ulaşan ekipler, araçtaki yangını söndürerek kontrol altına aldı. Araçta maddi hasar meydana geldi. Yangının neden çıktığıyla ilgili inceleme başlatıldı.

Adana’da otobüs şoförü, kalp krizi geçiren yolcuyu hastaneye yetiştirdi

Sıradaki haber:

Adana’da otobüs şoförü, kalp krizi geçiren yolcuyu hastaneye yetiştirdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.