h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Park halindeki araç alev alarak tamamen yanmış! Olay şoke etti…

Park halindeki araç alev alarak tamamen yanmış! Olay şoke etti…

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, bir evin önünde park halindeki otomobil bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, alevleri söndürmeyi başardı ancak araç kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili tahkikat başlatıldı. Evde bulunan yaşlı bir kadın da yangın korkusuyla fenalaşarak ambulansa alındı.

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bir evin önünde park halinde bulunan bir otomobil, bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan bir yangın sonucunda alev aldı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın sonucunda araç kullanılamaz hâle geldi.

Olay, saat 01.30 sıralarında Gazi Mahallesi Fahri Leylek Caddesinde meydana geldi. Bilgilere göre, evin önünde park halinde bekleyen 07 UP 192 plakalı araçta bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredekiler tarafından hızla yayılan alevler fark edildi ve durum 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. İhbar üzerine sağlık, polis ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa İtfaiye Birimi olay yerine yönlendirildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek aracı söndürdü, ancak yangın sırasında evde bulunan yaşlı bir kadın yangın korkusuyla fenalaşarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yangın tamamen kontrol altına alındıktan sonra soğutma çalışmalarına başlandı. Maalesef araç tamamen kullanılamaz hâle geldi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Park halindeki motosiklet taşlanarak harap oldu

Sıradaki haber:

Park halindeki motosiklet taşlanarak harap oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.