h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Palandöken Kayak Merkezi’nde Hafta Sonu İlgi Çekti

Palandöken Kayak Merkezi’nde Hafta Sonu İlgi Çekti

Palandöken Kayak Merkezi'nde hafta sonu yoğun bir kayakçı trafiği yaşandı. Hem çocuklar hem de yetişkinler, kar kalitesi ve geniş pistleri sayesinde Palandöken'de kayağın keyfini çıkardı. Yabancı turistlerin yanı sıra çevre illerden gelen tatilciler de kış tatilinin tadını doyasıya çıkardı. Hafta sonu güneşli havayı da fırsat bilen kayakçılar, Palandöken Kayak Merkezi'nde gün boyu kayak yaptı.

Palandöken Kayak Merkezi, hafta sonunda büyük bir ilgiyle karşılandı. Dünyanın en gözde kayak destinasyonlarından biri olan Palandöken, kaliteli kar ve uzun pistleriyle dikkat çekiyor. Hem çocuklar hem de yetişkinler, kayak tutkusunu ve kar keyfini burada doyasıya yaşıyor.

Özellikle hafta sonları, merkezde büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Yabancı kayak severler ve çevre illerden gelen tatilciler, Palandöken’de kış tatilinin keyfini çıkarıyorlar. Güneşli havayı da değerlendiren kayakçılar, gün boyunca merkezde kayak yapmanın tadını çıkarıyorlar.

Palandöken Kayak Merkezi, her yaştan insanı ağırlayarak, unutulmaz bir kış deneyimi sunuyor.

İnşaat bekçisi kulübede ölü bulundu

Sıradaki haber:

İnşaat bekçisi kulübede ölü bulundu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.