h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Palandöken Kayak Merkezi, sömestr tatiliyle birlikte yoğunluğa girdi

Palandöken Kayak Merkezi, sömestr tatiliyle birlikte yoğunluğa girdi

Palandöken Kayak Merkezi, yarıyıl tatilinde yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Hem yerli turistler hem de yabancı misafirler, Palandöken'in doğal güzellikleri, uzun pistleri ve kolay ulaşımıyla tatil yapmanın keyfini çıkarıyor. Erzurum'daki merkezde kar kalınlığı 1,5 metreye çıktı ve otellerdeki doluluk oranı yüzde 100'lere kadar ulaştı. Tatilciler, Palandöken'i ziyaret ederek bölgenin yöresel lezzetlerini deneyebilir ve gece kayağı yapabilirler.

Palandöken Kayak Merkezi, Yarıyıl Tatilinde Rekor Doluluk Yaşadı

Türkiye’nin en popüler kayak merkezlerinden biri olan Palandöken, yarıyıl tatilinde kayak severlerin akınına uğradı. Tesisler neredeyse yüzde yüz doluluk oranına ulaşırken, özellikle hafta sonu güzel bir hava olması sebebiyle binlerce kişi Palandöken Kayak Merkezi’ni tercih etti. Her yıl yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Palandöken Kayak Merkezi, yarıyıl tatilinde de turizmcileri memnun ederek yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Yerli misafirlerin büyük çoğunluğu tercih ederken, yabancı turistlerin ilgisi de gözden kaçmadı. Havalimanı ve kent merkezine yakın olması sayesinde, Palandöken Kayak Merkezi tatilcilerin rahatça konaklamasına olanak sağlıyor. Doğal güzellikleri, uzun pistleri, kolay ulaşım imkanı ve sunduğu olanaklarla yarıyıl tatilini fırsat bilen kayak severlere mükemmel bir tatil deneyimi sunuyor.

Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Erzurum’daki Palandöken Kayak Merkezi, erken yağan kar sayesinde sezonuna daha önce başlamıştı. 1,5 metreye kadar kar kalınlığına sahip olan merkezde, 55 pistte toplamda 87 kilometrelik bir kayak imkanı sunuluyor. Yarıyıl tatili için Palandöken’i tercih edenlerin otellerdeki doluluk oranı yüzde 100’e ulaşmış durumda. Şehir dışından gelen kayak severler, Palandöken’in güzelliklerinin yanı sıra Erzurum’un yöresel lezzetlerini tatma ve kültürel mekanları gezip görme imkanı buluyorlar. Ayrıca, Palandöken Dağı’ndaki pistlerde kurulan aydınlatma sistemleri sayesinde gece kayağı yapma imkanı da sunuluyor.

Polisin içini ısıtan sokak köpeği, nöbet tutarak herkesi şaşırttı!

Sıradaki haber:

Polisin içini ısıtan sokak köpeği, nöbet tutarak herkesi şaşırttı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.