h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ovacık, aşırı yağışların etkisiyle sular altında kaldı, bir araç suya gömüldü.

Ovacık, aşırı yağışların etkisiyle sular altında kaldı, bir araç suya gömüldü.

Muğla'nın Menteşe ilçesinde aşırı yağışlar nedeniyle araçlar su altında kaldı, tarım arazileri sular altında kaldı. Yerkesik Mahallesi'nde yaşanan su baskınları sonucunda bir araç sular altında kaldı, vatandaşlar önlem almaya çalıştı. Menteşe'deki halk pazarı da yağışların etkisiyle su altında kaldı. Muğla'da Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün turuncu uyarı yapmasının ardından yaşanan bu durumlar endişe yaratıyor.

Muğla’nın Menteşe ilçesinin Yerkesik Mahallesi’nde, aşırı yağışlar sonucunda ova bölgesinde araçlar sular altında kalarak boğuldu ve tarım arazileri sular altında kaldı.

Muğla’da Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün turuncu uyarıda bulunduğu bir günde başlayan sağanak yağışlar, kırsal mahallelerde su baskınlarına neden oldu.

Yerkesik Mahallesi, Menteşe ilçesine 20 kilometre uzaklıkta bulunuyor ve aşırı yağışların etkisiyle su baskınlarına maruz kaldı. Yerkesik Ova Mevkiinde ise şiddetli yağış sonucunda yazlık evlerin bulunduğu bölgede su altında kalan bir araç görüldü. Vatandaşlar evlerindeki su baskınlarını önlemek için çaba sarf etti.

Sağanak yağışlar, Menteşe ilçesinde de etkili oldu. Menteşe halk pazarının olduğu bölgede, yağışların ardından merdivenler sular altında kaldı.

MANULAŞ personeli, bir vatandaşa yardım etmek için hemen harekete geçti

Sıradaki haber:

MANULAŞ personeli, bir vatandaşa yardım etmek için hemen harekete geçti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.