h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Otomobilin takla atarak ikiye bölündüğü haberini duydun mu?

Otomobilin takla atarak ikiye bölündüğü haberini duydun mu?

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil aydınlatma direğine çarparak ikiye bölündü. Kazada araçta bulunan 3 kişi yaralandı ve yola savruldu. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar tedavi altına alındı ve hayati tehlikeleri bulunmadığı belirtildi. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı. Karayolda uzun kuyruklar oluştu.

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde bir otomobil, kontrolünden çıkarak aydınlatma direğine çarptı ve ikiye bölündü. Kazada araçta bulunan 3 kişi yaralandı ve yola savruldu.

Kaza, Beylerbeyi Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Bilgilere göre, Denizli-İzmir karayolunda seyreden Tofaş marka otomobil, aniden sürücünün kontrolünden çıktı. Savrulan araç, orta refüjdeki aydınlatma direğine çarparak ikiye ayrıldı. Araç parçaları yola dağılırken, sürücü ve 2 yolcu refüj ve yola saçıldı.

Kazayı gören diğer sürücüler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İkiye bölünen araçtan fırlayan 3 yaralı, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastanelere götürüldü. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı ve karayolunda uzun kuyruklar oluştu.

Polis, 4 motosikleti çalan şüphelinin tutuklandığını açıkladı

Sıradaki haber:

Polis, 4 motosikleti çalan şüphelinin tutuklandığını açıkladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.