h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Otomobil ve motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı

Otomobil ve motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde meydana gelen kafa kafaya çarpışan otomobil-motosiklet kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza, Gazipaşa Caddesi'nde bulunan müze önünde meydana geldi. 19 yaşındaki Emrullah Eren Ş. yönetimindeki motosiklet, Zafer Ş. tarafından kullanılan otomobil ile çarpıştı ve motosiklet sürücüsü ticari taksilerin arasına savruldu. Olay yerine çağrılan polis ve sağlık ekipleri, yaralıyı Yalvaç Devlet Hastanesine götürdü. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpıştığı bir kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kaza, Gazipaşa Caddesi üzerinde bulunan bir müze önünde meydana geldi. 19 yaşındaki Emrullah Eren Ş. tarafından kullanılan 32 ACG 843 plakalı motosiklet, Anlatan Meydanı istikametinden halk kütüphanesi istikametine seyir halinde olan Zafer Ş. tarafından kullanılan 32 YS 366 plakalı otomobile kafa kafaya çarptı. Motosiklet sürücüsü çarpışmanın etkisiyle ticari taksilerin arasına savruldu ve yaralandı. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar sonrasında polis ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. Motosiklet sürücüsü ilk müdahalenin ardından Yalvaç Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

İran Devrim Muhafızları Ordusu’na ait Albay, Pakistan sınırındaki bir çatışmada hayatını kaybetti.

Sıradaki haber:

İran Devrim Muhafızları Ordusu’na ait Albay, Pakistan sınırındaki bir çatışmada hayatını kaybetti.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.