h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Otomobil, kontrolünü kaybederek şarampole devrildi; 3 kişi yaralandı.

Otomobil, kontrolünü kaybederek şarampole devrildi; 3 kişi yaralandı.

Çorum'da meydana gelen trafik kazasında sürücünün kontrolünden çıkan bir otomobil şarampole devrildi. Kazada 3 kişi yaralandı ve hemen hastaneye kaldırıldı. Olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Çorum’da otomobil şarampole devrildi: 3 yaralı var

Çorum’un Eski Ekin Yolu üzerinde meydana gelen bir kazada, sürücünün kontrolünden çıkan otomobil şarampole devrildi. Kazada 3 kişi yaralandı ve hemen hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, Hakan G. tarafından kullanılan 19 UP 839 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybederek şarampole devrildi. Kazanın hemen ardından, ihbar üzerine 112 sağlık ekibi ve jandarma olay yerine sevk edildi. Yaralı olan araç sürücüsü Hakan G. ile araçta bulunan yolcular Yetkin G. ve Gökhan B., sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ambulansla sevk edilerek tedavi altına alındı.

Kaza hakkında başlatılan soruşturma ise devam etmektedir.

İzmir’de sokak kedilerini evinde öldüren ve sonra bahçeye atan zalim kişi yakalandı

Sıradaki haber:

İzmir’de sokak kedilerini evinde öldüren ve sonra bahçeye atan zalim kişi yakalandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.