h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Otel odasında cansız bedeni bulunan genç kadının hikayesi

Otel odasında cansız bedeni bulunan genç kadının hikayesi

Kocaeli İzmit ilçesinde bir otelde konaklayan 25 yaşındaki Zilan Altıntaş, banyoda asılı halde bulundu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri Altıntaş'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Altıntaş'ın kocası ise polis merkezine götürülerek ifadesi alındı. Polis, konuyla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

İzmit’teki bir otelde meydana gelen olayda, bir kadın banyoda asılı olarak bulundu ve hastaneye kaldırıldıktan sonra hayatını kaybetti. Otel çalışanlarına bildirildikten sonra sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Genç kadına olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra Kocaeli Devlet Hastanesi’ne götürüldü, ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay yeri inceleme ekipleri otel odasında çalışma yaparken, kadının kocası ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Edirne’de Motosiklet ve Elektrikli Bisikletlerin Trafiğe Girişi Yasaklandı

Sıradaki haber:

Edirne’de Motosiklet ve Elektrikli Bisikletlerin Trafiğe Girişi Yasaklandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.