h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Osmaniye’de 6 kaçak göçmen yakalandı: İşte detaylar!

Osmaniye’de 6 kaçak göçmen yakalandı: İşte detaylar!

Osmaniye'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamada, 6 kişiye ait kimlik bulunmadığı tespit edilen göçmen kaçakları yakalandı. Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzensiz göçmenlere yönelik gerçekleştirdiği kontrolde, yasadışı yollarla ülkeye girdikleri tespit edilen 6 göçmen gözaltına alındı. Yakalanan kaçak göçmenlerin işlemleri tamamlandıktan sonra sınır dışı edilmek üzere Hatay Cilvegözü Kara Hudut Kapısı'na gönderilecekler.

Osmaniye’de yapılan polis uygulamaları sonucunda, ülkeye yasadışı yollardan giriş yapan ve üzerlerinde kimlik bulunmayan 6 kaçak göçmen yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, göçmen kaçakçılığı ve düzensiz göçmenlere yönelik genel bir uygulama gerçekleştirdi. Yapılan kontrollerde, resmi kimlik belgesi olmayan ve ülkeye yasadışı yollarla girdiği tespit edilen 6 yabancı uyruklu göçmen yakalandı. Göçmenler, emniyetteki işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edilerek Hatay Cilvegözü Kara Hudut Kapısı üzerinden sınır dışı edildi.

Osmaniye’de 26 yıla kadar hapis cezası bulunan kaçak kişi sahte kimlikle tutuklandı

Sıradaki haber:

Osmaniye’de 26 yıla kadar hapis cezası bulunan kaçak kişi sahte kimlikle tutuklandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.