h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ormanda kaybolan üniversite öğrencisi için arama çalışmaları başlatıldı

Ormanda kaybolan üniversite öğrencisi için arama çalışmaları başlatıldı

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde ormanda kaybolan bir genç, yardım almak için köylülerden destek istedi. Ekiplerin müdahalesiyle genç, mahsur kaldığı yerden kurtarıldı. Yaşanan olaya göre, Sakarya'da üniversite öğrencisi olan 18 yaşındaki genç, Kandıra'da ormanda kayboldu. Genç, uzun süre yürüdükten sonra çıkış yolunu bulamayınca köylülerden yardım çağrısında bulundu. Haberi alan köylüler, durumu hemen bildirdi ve ekipler olay yerine gelerek genç adamı kurtarma operasyonu gerçekleştirdi. İtfaiye ekipleri, bot ile karşı taraftan gelerek genç adamı kurtardı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen genç, hastaneye götürüldü.

Kandıra ilçesinde kaybolan bir genç, kendini ormanlık alanda bulunurken havanın kararmasıyla geçiş yolunu bulamadı ve çevredeki köylülerden yardım talep etmek için bağırmaya başladı. Jandarma ekipleri, genç mahsur kaldığı yerden kurtarılabilmesi için teknelerle barajın diğer tarafına geçti.
Sakarya’da bir üniversite öğrencisi olan 18 yaşındaki E.G., Kandıra’da ormanlık alanda kayboldu. Uzun bir süre boyunca yürümeye devam eden genç, ancak çıkış yolunu bulamadı ve köylülere bağırarak yardım istedi. Köylüler, acil çağrı merkezine haber vererek yardım talebini ilettirildi. İhbar üzerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri, teknelerle barajın karşısına geçerek E.G.’yi kurtarmak için çalışmalarını sürdürdü. Genç, sağlık ekiplerince kontrol edildikten sonra hastaneye götürüldü ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bayramiç’te bir motosiklet yayaya çarptı: 3 kişi havada birkaç metre sürüklendi.

Sıradaki haber:

Bayramiç’te bir motosiklet yayaya çarptı: 3 kişi havada birkaç metre sürüklendi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.