h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ordu’da silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden şahıs haberi ile karşı karşıyayız.

Ordu’da silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden şahıs haberi ile karşı karşıyayız.

Ordu’nun Gölköy ilçesinde meydana gelen olayda, alkollü bir mekanda çıkan tartışma sonucunda bir kişi tabanca ile vuruldu ve hayatını kaybetti. Şüpheli olay yerinden kaçarken, polis ekipleri tarafından yakalandı. Şahsın şoför olduğu ve hayatını kaybeden kişinin ise işçi olduğu belirtildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı ve şahsın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Ordu’nun Gölköy ilçesinde bir kişi tabancayla vurularak hayatını kaybetti. Sarıca Mahallesi’nde dün gece meydana gelen olayda, alkollü bir mekanda Yasin Ç. (29) ve Tayfun Yılmaz (35) arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüdü. Yasin Ç., elindeki tabancayla Tayfun Yılmaz’ın göğsüne ateş açtı. Yılmaz hemen hastaneye kaldırıldı ancak maalesef hayatını kaybetti. Yasin Ç. ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayı gerçekleştiren Yasin Ç.’nin resmi bir kurumda şoför olarak çalıştığı, hayatını kaybeden Yılmaz’ın ise direkt işçi olduğu öğrenildi. Şu anda Yasin Ç.’nin polis merkezindeki işlemleri devam ediyor ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TDED ve ŞEHİRDER’den Başkan Sekmen’e ziyaret

Sıradaki haber:

TDED ve ŞEHİRDER’den Başkan Sekmen’e ziyaret

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.