h Dolar 34,2759 % 0
h Euro 36,9837 % 0
h Sterlin 44,5241 % 0
h Altın (Gr) 3.023,35 %-0,14
h BIST100 8.838,60 %2,13
a

Ordu’da gazeteciler buluştu

Ordu Valiliği ve Ordu Büyükşehir Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir program düzenledi. Programda ulusal ve yerel basın mensupları bir araya geldi. Ordu Valisi Muammer Erol, basın mensuplarının kamu hizmeti yaptığını ve onların desteğinin önemli olduğunu belirtti. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ise basının şehir için önemli bir sermaye olduğunu vurguladı. Programda ayrıca Ordu Gazeteciler Derneği Başkanı Recep Aydın da konuşma yaptı.

Ordu Valiliği ve Ordu Büyükşehir Belediyesi, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle bir program düzenledi. Program, Ordu Valiliği sosyal tesislerinde gerçekleştirildi ve ulusal ve yerel basın mensuplarını bir araya getirdi. Ordu Valisi Muammer Erol ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’ün yanı sıra basın cemiyet ve dernekleri başkanları ile ulusal ve yerel basın temsilcileri de programa katıldı.

Ordu Valisi Muammer Erol, programda yaptığı konuşmada, basın mensuplarının kamuya hizmet eden bir görev yaptığını vurguladı. Vali Erol, basın mensuplarının desteğinden bahsederek, “Sizler bizim en büyük desteğimizsiniz. Sizlerin emeği ve gayreti sayesinde doğruyu, güzeli ve iyi olanı görmemize katkı sağladık, sağlıyoruz ve sağlayacağız. Basın ve basın mensuplarının görevi bir kamu hizmetidir. Sizin emeğinize ve gayretinize saygı duyuyorum. Ordu’da faaliyet gösteren basın mensupları için söyleyebilirim ki, sizlerin varlığı, meselelere olan yaklaşımınız ve kamu hizmetine duyduğunuz hassasiyet bizim için büyük bir sermayedir. Gazeteciler Günü’nüzün size hayır, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ise basının şehirde daha güçlü bir profil oluşturduğunu belirtti. Güler, “Sizlerin burada olması, Ordu’nun güçlü bir basınla kalkınma faaliyetlerini sürdürdüğünü gösteriyor. Şehrimiz, güçlü bir basın ordusu ile daha güçlü bir duruş sergiliyor. İnşallah ikinci yüzyılda Ordu’muz yükselen bir yıldız olacak. En önemli görevimiz sevgiyi büyütmek. Bu konuda sizlerin büyük bir rolü var. Şehrimiz, sevgiyle daha da büyüyecek. Sizlerden aldığımız güçle Ordu’da daha güzel çalışmalar yapacağız. Tüm gazeteciler camiasının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.” şeklinde konuştu.

Programda ayrıca, Ordu Gazeteciler Derneği Başkanı Recep Aydın da bir konuşma yaparak, emeği geçenlere teşekkür etti.

İstanbul’da gözaltına alınan ve PKK/PYD üyesi oldukları belirlenen 2 kişi tutuklandı

Sıradaki haber:

İstanbul’da gözaltına alınan ve PKK/PYD üyesi oldukları belirlenen 2 kişi tutuklandı