h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • ‘Ölümcül kuş kavgasının şok edici görüntüleri paylaşıldı’

‘Ölümcül kuş kavgasının şok edici görüntüleri paylaşıldı’

Gaziantep'te kuş meselesi yüzünden gençler arasında çıkan kavgada 18 yaşındaki Mehmet Şerif Şahin kalbinden bıçaklandı ve hayatını kaybetti. Kavganın güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Olay, Şahinbey ilçesindeki Tekstilkent Mahallesi'nde meydana geldi. Kuş nedeniyle çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek bıçaklı kavga haline geldi. Şahin ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı, ancak müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Katil zanlısı kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı. Görüntüler, olayın nasıl geliştiğini gözler önüne serdi.

Gaziantep’te, iddiaya göre kuş meselesi yüzünden çıkan bir kavgada 18 yaşındaki Mehmet Şerif Şahin kalbinden bıçaklanarak ağır yaralandı. Tüm olay, Şahinbey ilçesi Tekstilkent Mahallesi’nde 14 Ocak 2024 akşamı meydana geldi. Gençler arasında başlayan bir tartışma, kısa sürede büyüyerek bıçaklı bir kavgaya dönüştü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ancak, yapılan müdahalelere rağmen Şahin hayatını kaybetti. Kaçmaya çalışan katil zanlısı S.S.Ç. gözaltına alındı. Olay anını gösteren güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı.

Uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.