h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Öğrenciler, şehitlik alanını ziyaret ederek dualarını eksik etmedi

Öğrenciler, şehitlik alanını ziyaret ederek dualarını eksik etmedi

Erzurum'un Oltu ilçesindeki lise öğrencileri, Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan askerlerin anısına Oltu Arslanpaşa şehitliğini ziyaret ederek dua etti. Öğrenciler, saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı okudu ve Aslanpaşa Camii İmamı Ayhan Taşbaşı'dan şehitlik hakkında bilgi aldı. Daha sonra şehit mezarlarında dua ettikten sonra ayrıldılar.

Erzurum’un Oltu ilçesinde bulunan lise öğrencileri, bir şehitliği ziyaret ederek dua etti. Oltu İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Oltu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde gerçekleşen teröristlerin taciz ve sızma girişimi sonucunda şehit olan kahramanları anmak amacıyla Oltu Arslanpaşa şehitliğini ziyaret etti. Öğrenciler, saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’nı okuduktan sonra dua ettiler. Aslanpaşa Camii’nin imamı Ayhan Taşbaşı, öğrencilere şehitlikle ilgili bilgi verdi. Öğrenciler, şehit mezarlarında dua ettikten sonra şehitlik alanından ayrıldılar.

Kars’ta Vakıf Hayvanlarına Özgürlük (VHO), sahipsiz hayvanlar için eylem planı çağrısı yapıyor

Sıradaki haber:

Kars’ta Vakıf Hayvanlarına Özgürlük (VHO), sahipsiz hayvanlar için eylem planı çağrısı yapıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.