h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ödeme anlaşmazlığı kavgası kanlı bir şekilde sonuçlandı: 1 kişi yaralandı

Ödeme anlaşmazlığı kavgası kanlı bir şekilde sonuçlandı: 1 kişi yaralandı

Sapanca'da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada bir kişi silahla vuruldu. H.Ö. ve E.Ş. arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. E.Ş. tabanca ile H.Ö.'ye ateş ederek ayaklarını vurdu. Yaralı kendi imkanlarıyla hastaneye gitti ve tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde, bir alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan tartışmada silahla vurulan bir kişi yaralandı. Gece saatlerinde Tepebaşı Mahallesi Şehit Cevdet Koç Caddesi’nde meydana gelen olayda, H.Ö. (54) ile E.Ş. (43) arasında alacak verecek konusunda bir anlaşmazlık yaşandı. Tartışma kavgaya dönüştü ve E.Ş. tabanca kullanarak H.Ö.’yü ayaklarından yaraladı. Yaralı birey Sapanca İlçe Devlet Hastanesine kendi imkanlarıyla gitti. H.Ö., burada yapılan ilk tedavisinin ardından Sadıka Sabancı Devlet Hastanesine sevk edildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Konya Emniyet Müdürlüğü, göçmen kaçakçılığı çetesine karşı operasyon düzenledi.

Sıradaki haber:

Konya Emniyet Müdürlüğü, göçmen kaçakçılığı çetesine karşı operasyon düzenledi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.