h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

OBB, araç filosuna yeni eklemeler yaptı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, kendi öz kaynaklarıyla Büyükşehir Belediyesi'ni hizmet yapar hale getirdi. Görev süresi boyunca 250 iş makinesini bünyelerine katarak hizmetlerin yayılmasını ve alana yayılmasını sağladı. Büyükşehir Belediyesi, yeni iş makineleri ekleyerek ilçelere daha hızlı ve zamanında hizmet götürmeyi amaçlıyor. Son olarak 10 iş makinesi satın alındı ve bu sayede toplam iş makinesi sayısı 635'e ulaştı. Başkan Güler, bu yatırımın Ordu'ya hayırlı olacağını belirtti.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Büyükşehir Belediyesi’nin kiralama, ihale ve zaman kaybı gibi sorunlar yaşamadan kendi öz kaynaklarıyla hizmet sağlayabilecek duruma geldiğini açıkladı. Güler, görev süresi boyunca 250 iş makinesini Büyükşehir’e kazandırarak, hizmetlerin daha geniş alana ve daha hızlı yayılmasını sağladığını belirtti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, her geçen gün araç filosuna yeni iş makineleri ekleyerek hizmet alanını genişletmeyi hedefliyor. Büyükşehir Belediyesi’nin amacı, Ordu’nun ilçelerinin yerleşim alanlarına daha hızlı ve zamanında hizmet götürebilmektir. Bu doğrultuda kendi öz kaynaklarıyla hizmet gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, son olarak 40 milyon lira değerinde 10 iş makinesini filosuna dahil etti.

Başkan Güler’in görev süresinde satın alınan araç sayısı, yeni iş makinelerinin eklenmesiyle birlikte 250’ye yükselirken, toplam iş makinesi sayısı ise 635’e ulaştı.

Yeni araçlarla birlikte hizmetlerde hızlı bir ilerleme kaydedildi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Başkanlığı için satın alınan 6 kar küreyici damperli kamyon, 2 kazıcı yükleyici ve 2 ekskavatör olmak üzere toplamda 10 iş makinesi, araç parkında yerini aldı.

Başkan Güler, yaptığı açıklamada, “40 milyon liralık yatırımla 10 iş makinesini daha filomuza dahil ettik. 2019 yılından bu yana kendi öz kaynaklarımızla satın aldığımız iş makinesi sayısını 250’ye yükseltirken, filomuzdaki iş makinesi sayısı da 635’e ulaştı. Ordu’ya hayırlı olsun” dedi.

Fransız polisi, kendisine gönderilen uyuşturucu kargosunu almak için bekleyen Türk vatandaşını yakaladı

Sıradaki haber:

Fransız polisi, kendisine gönderilen uyuşturucu kargosunu almak için bekleyen Türk vatandaşını yakaladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.