h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Nilüfer’deki muhtarlar, anlamlı bir bağışta bulundu.

Nilüfer’deki muhtarlar, anlamlı bir bağışta bulundu.

Nilüfer Muhtarlar Derneği, Mehmetçik Vakfı ve Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı'na 10 bin lira bağışta bulundu. Dernek, diğer sivil toplum kuruluşlarına da yardım çağrısında bulundu. Dernek Başkanı Selami Cengiz, Mehmetçiklerin önemini vurgulayarak, LÖSEV'in lösemili çocuklara yardım çalışmalarını da takdirle izlediklerini belirtti. Dernek, bağışın miktarından daha önemli olanın yardım kuruluşlarına her zaman destek olmak olduğunu ifade etti.

Nilüfer Muhtarlar Derneği, Mehmetçik Vakfı ve Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’na 10’ar bin lira bağış yaparak, diğer tüm sivil toplum kuruluşlarına da çağrıda bulundu. Dernek Başkanı Selami Cengiz, “Mehmetçiklerimiz, vatanımızın, bayrağımızın ve sınırlarımızın yılmaz bekçileri olarak bize huzur ve güven sağlıyor. Onların haklarını asla ödeyemeyiz” şeklinde konuştu. Ayrıca Cengiz, LÖSEV’in yıllardır lösemili çocukların tedavileri ve bakımlarıyla ilgilendiğini de takdirle izlediklerini belirtti. Dernek Başkanı ve Sekreteri, iki vakfı ziyaret ederek bağışlarını gerçekleştirdi. Cengiz, “Bağışın miktarı değil, bu tür hayır kurumlarına her zaman yanlarında olduklarını hissettirmek önemlidir” diyerek, muhtarların sosyal projelerin destekçisi olarak demokrasinin önemli bir aktörü olacaklarını söyledi.

Ermeni çetelerinden kaçarken Van Gölü’nde boğulan 50 kadın anıldı

Sıradaki haber:

Ermeni çetelerinden kaçarken Van Gölü’nde boğulan 50 kadın anıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.