h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Niğde’de bıçaklı kavga çıktı, 1 kişi yaralandı

Niğde’de bıçaklı kavga çıktı, 1 kişi yaralandı

Niğde'de meydana gelen bir kavgada M.F. isimli bir kişi bacağından bıçaklanarak yaralandı. Olay, Selçuk Mahallesi'nde bilinmeyen bir sebeple çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda meydana geldi. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi ve yaralı M.F., Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Şüphelilerin yakalanması için polis soruşturma başlattı.

Niğde’de gerçekleşen bir kavgada, bir kişi bıçakla yaralandı. Olay, Selçuk Mahallesi’nde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir sebeple başlayan tartışma, kavgaya dönüştü ve M.F. isimli kişi bacağından bıçaklandı. Olayın hemen bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri, olay yerine yönlendirildi. Yaralı M.F’ye olay yerinde ilk müdahale yapıldı ve ardından Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ambulansla sevk edilerek tedavi altına alındı. Polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışmalarına başladı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Çatalca’da Uzman Çavuş, Kendisine Saldıran Şahsı Vurarak Kendini Savundu

Sıradaki haber:

Çatalca’da Uzman Çavuş, Kendisine Saldıran Şahsı Vurarak Kendini Savundu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.