h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Muş’ta 48 öğrenci trafik kuralları konusunda eğitim aldı

Muş’ta 48 öğrenci trafik kuralları konusunda eğitim aldı

Muş İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, Korkut ilçesine bağlı Altınova Beldesi İlkokulundaki 48 öğrenciye trafik kuralları hakkında bilgilendirici bir eğitim verdi. Eğitim, çizgi film izletme, boyama ve hikâye kitapları dağıtma gibi etkinliklerle tamamlandı. İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, öğrencilerin genel trafik kuralları konusunda bilinçlendirildiği seminer, başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Trafik bilgilendirme çalışmaları ise devam ediyor.

Muş İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, Korkut ilçesine bağlı Altınova Beldesi İlkokulundaki 48 öğrenciyi trafik kuralları konusunda bilgilendirme etkinliği düzenledi.

Altınova beldesinde gerçekleştirilen eğitimde, ilkokul öğrencilerine trafik kurallarıyla ilgili bilgi verildi ve çizgi film izlettirildi. Ayrıca öğrencilere boyama ve hikâye kitapları da dağıtıldı. İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Korkut İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından Altınova Beldesi İlkokulu Trafik Eğitim Sınıfı’nda 48 öğrencimize genel trafik kuralları hakkında bilgilendirme ve farkındalık semineri düzenlendiği belirtildi. Jandarma birimi tarafından çizgi film izletilerek, 48 adet jandarma boyama ve hikâye kitabı dağıtıldı. Bilgilendirme ve farkındalık çalışmalarımız ise devam etmektedir” şeklinde açıklama yapıldı.

6 kişi sınır dışı edilmek üzere yasadışı yollarla ülkemize girdi

Sıradaki haber:

6 kişi sınır dışı edilmek üzere yasadışı yollarla ülkemize girdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.