h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Muhtarlık ofisinden havaya ateş eden maganda güvenlik kameralarına yakalandı

Muhtarlık ofisinden havaya ateş eden maganda güvenlik kameralarına yakalandı

Esenyurt Zafer Mahallesi muhtarının yeğeni olan 16 yaşındaki İ.D., akşam saatlerinde arkadaşıyla birlikte muhtarlıkta müzik dinlerken pencereden tabanca ile ateş etti. Olayda şans eseri kimse yaralanmadı. İ.D., o anları cep telefonuyla kaydederek sosyal medya hesabında paylaştı.

Esenyurt’ta bulunan bir muhtarlıkta akşam saatlerinde, 16 yaşındaki İ.D. adlı genç, arkadaşıyla beraber müzik dinlemeye başladı. İlginç bir olay olarak yaşanan durumda, genç adam pencereden silah çekti ve bu anları sosyal medya hesabında paylaştı.

Olay, dün akşam saatlerinde Esenyurt’un Zafer Mahallesi’nde bulunan muhtarlıkta meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Zafer Mahallesi muhtarının yeğeni olan İ.D., bir arkadaşıyla birlikte muhtarlığa gelmişti. Bilgisayar üzerinden müzik açan 16 yaşındaki genç, daha sonra tabanca ile pencereden dışarı ateş etmeye başladı. Neyse ki, bu olayda herhangi bir yaralanma yaşanmadı, ancak bu ilginç anlar bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. İ.D. daha sonra videosunu sosyal medya hesabında paylaştı.

Ayaklarındaki çamurlu ayakkabılarıyla bankaya adım atan adam dikkat çekti

Sıradaki haber:

Ayaklarındaki çamurlu ayakkabılarıyla bankaya adım atan adam dikkat çekti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.