h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Muhtar Amcanın Sürpriz Karne Hediyesi Çocukları Sevindirdi

Muhtar Amcanın Sürpriz Karne Hediyesi Çocukları Sevindirdi

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde bulunan Turgut Özal Mahallesi Muhtarı Rıdvan Aydın, minik öğrencilere karnelerini aldıkları için hediye dağıttı. Aydın, öğrencileri muhtarlık ofisine çağırarak kalem, oyun hamuru, kitap gibi hediyeler verirken, başarılarını da kutladı. Öğrenciler büyük bir mutluluk yaşadı. Muhtar Aydın, mahallemizdeki çocuklarla birlikte olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Öğrenciler ise muhtar amcaya teşekkür etti.

Şanlıurfa’da Bir Mahalle Muhtarı Minik Öğrencileri Karneleriyle Ödüllendiriyor

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Turgut Özal Mahallesi Muhtarı Rıdvan Aydın, minik öğrencilerin karnelerini vererek onları ödüllendiriyor. Muhtar Aydın, başlattığı bir kampanya ile çocuklara hediyeler dağıtıyor. Mahalle sakinleri bu kampanya ile ilgili bilgilendirilerek, çocukları karneleriyle birlikte muhtarlık ofisine davet edildi. Kısa sürede muhtarlık ofisinin önü minik öğrencilerle dolup taştı. Sırayla içeri geçen öğrenciler, kalemler, oyun hamuru, boyama kitapları ve hikaye kitapları gibi hediyelerini aldı. Muhtar Rıdvan Aydın, öğrencilere hediyelerini dağıtarak başarılar diledi ve tatilde de ders çalışmalarını tavsiye etti. Minik öğrenciler, aldıkları hediyelerle büyük bir mutluluk yaşadılar.

Hediyeleri dağıtan Muhtar Rıdvan Aydın, “Mahallemdeki çocuklarla bir araya geldik. Karnelerini almışlardı ve onlara hediyelerini vermek istedik. Birlikteyiz, mutluyuz ve başarılarının devamını dileriz” dedi.

Karnelerini alan öğrenciler ise büyük bir sevinç yaşadılar. Ülkünur Geçgel adlı bir öğrenci, Muhtar Aydın’ın kendilerine hediye verdiğini belirterek, “Karnelerimizi aldık. Muhtar amcamıza çok teşekkür ediyoruz, bize hediyeler verdi” şeklinde konuştu.

Hediyesini alan bir diğer öğrenci Yunus Emre Gezen ise “Karnelerimizi aldık ve Muhtar amcamız bize bir hediye verdi. Kendisine çok teşekkür ederim” dedi.

Köy yaşantısını deneyimleyerek öğrendiler

Sıradaki haber:

Köy yaşantısını deneyimleyerek öğrendiler

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.