h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Muğla’da zehirleyici eylemde bulunan üniversite öğrencileri yakalandı, olay ortaya çıktı!

Muğla’da zehirleyici eylemde bulunan üniversite öğrencileri yakalandı, olay ortaya çıktı!

Muğla'da üniversite öğrencilerine uyuşturucu satan 7 şüpheli yakalandı. Operasyonlar sonucunda toplamda 613 gram esrar, 10 adet ecstasy ve 55 adet sentetik ecza ele geçirildi. Tutuklananlar arasında İ.Y.F, M.F. ve H.F. yer alırken, E.Y adli kontrol ile serbest bırakıldı. Diğer şüpheliler ise işlemlerin ardından salıverildi.

Muğla’da üniversite öğrencilerine uyuşturucu satan 7 şüpheli yakalandı. İzmir ve Mersin’den getirdikleri uyuşturucuları Muğla’da satışa çıkardıkları belirlenen şüpheliler, yapılan operasyonlarla gözaltına alındı.

Muğla Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kötekli Mahallesi’nde üniversite öğrencilerine uyuşturucu satıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. İ.Y.F, H.F, E.Y ve A.K isimli şüphelilerin üniversite öğrencilerine uyuşturucu sattığı tespit edilerek takibe alındı. Aynı grupta yer alan E.Y.’nin kız arkadaşı D.Ş. hakkında da işlem yapıldı.

Ekipler, yaptıkları çalışmalar sonucunda İ.Y.F’nin Mersin’den otobüsle salça kutusu içinde uyuşturucu gönderdiği, H.F ve M.Ç’nin ise bu uyuşturucuyu teslim aldığı belirlendi ve şahıslar yakalandı. Ayrıca İzmir’den otobüsle 30 gram uyuşturucu getiren E.Y. de polis tarafından gözaltına alındı. Operasyonlar kapsamında Muğla merkezinde yapılan aramalarda, şüphelilerin ikametlerinde toplamda 613 gram esrar, 10 adet ecstasy ve 55 adet sentetik ecza uyuşturucu madde ele geçirildi.

İ.Y.F, M.F. ve H.F. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, E.Y adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer şüpheliler ise işlem yapılarak salıverildi.

Yangın çıkan apartmanın nedeni kül dökülen soba

Sıradaki haber:

Yangın çıkan apartmanın nedeni kül dökülen soba

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.