h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Mudanya’da 1 milyon lira değerinde elektronik sigara likidi yakalandı

Mudanya’da 1 milyon lira değerinde elektronik sigara likidi yakalandı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde yapılan bir operasyonda, yaklaşık 1 milyon lira değerinde elektronik sigara likidi ele geçirildi. Operasyonda bir kişi gözaltına alındı. Mudanya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro ekipleri, kaçakçılığı önlemek için çalışmalarına devam ediyor. Bir apartmanın altındaki depoda elektronik sigara likidi imalatı yapıldığı şüphesiyle düzenlenen operasyonda, çok sayıda malzeme ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli ise adliyeye sevk edildi. Ele geçirilen likidin piyasa değeri ise 1 milyon lira olarak belirlendi.

Bursa’nın Mudanya ilçesinde polis ekiplerinin gerçekleştirdiği bir operasyonda, yaklaşık 1 milyon lira değerinde elektronik sigara likidi ele geçirilmiş ve bir kişi gözaltına alınmıştır.

Mudanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, kaçakçılıkla mücadele çalışmalarına devam etmektedir. Güzelyalı Mahallesi’nde bulunan bir apartmanın altındaki bir depoda elektronik sigara likidi üretildiğine dair şüpheleri üzerine operasyon düzenlemiştir.

Operasyon sırasında toplamda 30 bin kutu, 18 bin yapışkanlı etiket, 5 bin klipsli poşet, 1.300 boş şişe, 162 litre gliserin, 65 litre mono propilen sıvı, 2 litre sıvı, 4 kilogram tatlandırıcı toz, 23 adet anason ve bin adet dolu likit şişe ele geçirilmiştir. E.Z. (35) adındaki şüpheli gözaltına alınmıştır. Şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilecektir. Ayrıca ele geçirilen likitin piyasa değerinin yaklaşık 1 milyon lira olduğu öğrenilmiştir.

Gazze’deki Aksa Şehitleri Hastanesi, jeneratörlerin çalışmama sorunuyla karşı karşıya kaldı.

Sıradaki haber:

Gazze’deki Aksa Şehitleri Hastanesi, jeneratörlerin çalışmama sorunuyla karşı karşıya kaldı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.