h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • MSB: “Pençe-Kilit Harekatı’nda 10 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi”

MSB: “Pençe-Kilit Harekatı’nda 10 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi”

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde yapılan hava harekatıyla 10 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör inlerini yok etmeye devam ettiği vurgulandı. Mücadelenin büyük bir azimle sürdürüldüğü ve hedefin Türk halkını terör belasından kurtarmak olduğu belirtildi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Irak’ın kuzeyinde yürüttüğü Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 10 PKK’lı teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini duyurdu. MSB’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Milletimizi terör tehdidinden kurtarmak için kararlılıkla mücadele ediyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, kahramanlıklarıyla terör yuvalarını yerle bir etmeye devam ediyor. Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde belirlenen 10 PKK’lı terörist, hava harekatıyla etkisiz hale getirildi” denildi. Türkiye’nin terörle mücadelesinin azimle devam edeceği vurgulandı.

Çatıdaki yangın korkulu anlar yaşattı

Sıradaki haber:

Çatıdaki yangın korkulu anlar yaşattı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.