h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • MSB Kaynakları: “Türkiye’nin, Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde örgüte yönelik icra ettiği tüm harekâtlar; ülkelerin egemenliğine karşı bir faaliyet değil; ‘uluslararası iş birliği’ olarak görülmelidir.”

MSB Kaynakları: “Türkiye’nin, Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde örgüte yönelik icra ettiği tüm harekâtlar; ülkelerin egemenliğine karşı bir faaliyet değil; ‘uluslararası iş birliği’ olarak görülmelidir.”

MSB kaynaklarına göre Türkiye'nin, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde gerçekleştirdiği operasyonlar, ülkelerin egemenliğine karşı bir faaliyet değil, uluslararası iş birliği olarak değerlendirilmelidir.

Milli Savunma Bakanlığı Kaynakları, Türkiye’nin, Irak ve Suriye’nin kuzeyinde gerçekleştirdiği operasyonların, ülkelerin egemenliğine yönelik bir tehdit değil, tam tersine “uluslararası işbirliği” olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. Bu açıklama, Türkiye’nin bölgedeki terör örgütlerine yönelik mücadelesinin meşruiyetini ve uluslararası hukuka uygunluğunu vurgulamaktadır. Çalışmaların amacı, sınır güvenliğini sağlamak, terörist tehditlerle mücadele etmek ve bölgeye istikrar getirmektir. Bakanlık kaynakları, Türkiye’nin bölge ülkeleriyle yaptığı işbirliğiyle terörle mücadeleye katkı sağladığını da vurguladı.

MSB Kaynaklarından: Türkiye’nin, Irak ve Suriye’de Gerçekleştirdiği Operasyonlar, Uluslararası İşbirliği Niteliğindedir

MSB Kaynakları: “Pençe harekatları süresince Irak’ın kuzeyinde bin 689 terörist etkisiz hale getirildi.”

Sıradaki haber:

MSB Kaynakları: “Pençe harekatları süresince Irak’ın kuzeyinde bin 689 terörist etkisiz hale getirildi.”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.