h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Motosikletli sürücünün kaçış anı güvenlik kameralarına yansıdı

Motosikletli sürücünün kaçış anı güvenlik kameralarına yansıdı

Edirne'de kar yağışı nedeniyle motosiklet, elektrikli scooter ve motokurye trafiğe çıkışı yasaklandı. Ancak bazı sürücüler trafik polislerinden kaçıp yasaklara uymadı. Polislerin denetimleri sırasında bir motosikletli kaçarken düştü ve daha sonra bir arkadaşıyla birlikte kaçmaya devam etti. Polisler, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Edirne’de yoğun kar yağışı nedeniyle motosiklet, elektrikli scooter ve motokurye kullanımına kısıtlama getirildi. Edirne Valiliği tarafından yapılan duyuruya göre, bu araçlar ikinci bir bildiriye kadar trafiğe çıkmamaları konusunda uyarıldı. Edirne İl Emniyet Müdürlüğü trafik polisleri, bu kısıtlamaya uymayan sürücülerin denetimini gerçekleştirdi. Denetimlerde, polis ekipleri kameraya yakalanan bazı sürücülerin kısıtlama noktasından kaçma anı görüntülendi.

Trafik polisleri, yasaklara uymayan sürücülere cezai işlem uygularken, aynı zamanda dikkatli bir şekilde evlerine veya iş yerlerine dönmelerini istedi. Bir motosikletli, polis ekiplerinin denetimini fark ettiğinde kaçmaya çalışırken düştü. Ancak hemen ardından beraberindeki kişiyle birlikte tekrar motosiklete binerek polislerden kaçmayı başardı.

Polis ekipleri, hızla motosikletlerine binerek kaçan sürücüyü takibe aldı. Kaçma anları kameralara yansıyan motosikletliyi yakalamak için çalışmalar başlatıldı.

Ankara’da terk edilmiş bir binada yangın alarmı panik yarattı

Sıradaki haber:

Ankara’da terk edilmiş bir binada yangın alarmı panik yarattı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.