h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • MİT’in Irak/Metina alanında gerçekleştirdiği operasyonla, örgütün Türkiye’ye yönelik faaliyetlerinin yönetildiği Kuzey Sevk ve İdare Karargahı YJA-Star sözde sorumlusu Peyman Bagok kod Hülya Mercen etkisiz hale getirildi.

MİT’in Irak/Metina alanında gerçekleştirdiği operasyonla, örgütün Türkiye’ye yönelik faaliyetlerinin yönetildiği Kuzey Sevk ve İdare Karargahı YJA-Star sözde sorumlusu Peyman Bagok kod Hülya Mercen etkisiz hale getirildi.

MİT'in Irak/Metina'da gerçekleştirdiği operasyonda, PKK'nın Türkiye'ye yönelik faaliyetlerini organize eden Kuzey Sevk ve İdare Karargahı YJA-Star sorumlusu Peyman Bagok kod adlı Hülya Mercen etkisiz hale getirildi.

MİT’in Irak/Metina bölgesinde gerçekleştirdiği operasyonla, Türkiye’ye yönelik faaliyetlerin yönetildiği Kuzey Sevk ve İdare Karargahı’nın sözde sorumlusu olan YJA-Star örgütü mensubu Peyman Bagok kod adlı Hülya Mercen etkisiz hale getirildi.

Polis, evde düzenlediği operasyonda 2 adet hafif makineli tüfek buldu

Sıradaki haber:

Polis, evde düzenlediği operasyonda 2 adet hafif makineli tüfek buldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.