h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Mirasta kavga çıktı: 1 kişi yaralandı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde miras meselesi yüzünden çıkan tartışmada bir kişi akrabasını silahla vurarak yaraladı. İnönü Mahallesi Karacasu Caddesi'nde gerçekleşen olayda M.B. adındaki bir kişi ile kız kardeşi S.G. arasında miras nedeniyle anlaşmazlık çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce S.G.'nin eşi olan F.G., yanında bulunan silahı kullanarak M.B.'yi ayak bölgesinden vurdu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralıya ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye sevk edildi. Polis ekipleri şüpheliyi gözaltına aldı. Şuana kadar tüm ayrıntılara ilişkin polis soruşturma başlattı.

Akyazı ilçesinde bir adam, miras anlaşmazlığı nedeniyle bir akrabasını silahla yaraladı. İnönü Mahallesi’ndeki Karacasu Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, M.B. ve kız kardeşi S.G. arasında bir miras meselesi üzerine tartışma başladı. Tartışma hızla kavgaya dönüştü ve S.G.’nin eşi olan F.G., yanında taşıdığı silahı kullanarak M.B.’yi ayağından vurarak yaraladı. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye polis ve ambulans ekipleri gönderildi. İlk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra yaralı hastaneye sevk edildi. Polis, bu konuyla ilgili olarak soruşturma başlattı ve şüpheliyi gözaltına aldı.

İş adamının vefat eden cenaze töreni programı açıklandı

Sıradaki haber:

İş adamının vefat eden cenaze töreni programı açıklandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.