h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Minibüsün freni boşaldı, çocuğa çarptı ve apartman boşluğuna uçtu: Küçük çocuk hayatını kaybetti

Minibüsün freni boşaldı, çocuğa çarptı ve apartman boşluğuna uçtu: Küçük çocuk hayatını kaybetti

Sultangazi'de park halindeki bir minibüsün freni boşalması sonucu rampa aşağı kayarak 13 yaşındaki bir çocuğa çarptığı ve sonrasında apartman boşluğuna uçtuğu bir kaza meydana geldi. Kazada çocuk hayatını kaybederken, sürücü ise gözaltına alındı. Olay anı güvenlik kamerasına da yansıdı. Minibüsün rampa aşağı düştüğü anlar ise kameralara kaydedildi.

Sultangazi’de freninin boşalması sonucu hareket eden bir minibüs, 13 yaşındaki bir çocuğa çarparak apartman boşluğuna düştü. Kazada çocuk hayatını kaybederken, minibüsün sürücüsü gözaltına alındı.

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde meydana gelen olay saat 16.00 sularında 75.Yıl Mahallesi 1258. Sokak’ta gerçekleşti. Plakası 34 HJY 374 olan minibüsün sürücüsü G.S. (41), aracını park ederek el frenini çektikten sonra araçtan ayrıldı. Ancak daha sonra freni boşalan minibüs rampa aşağı kayarak hareket etmeye başladı.

Minibüs önce park halindeki iki araca ardından 13 yaşındaki Yusuf Yurt’a çarptı ve sonunda bir apartman boşluğuna düştü. Vatandaşlar çocuğun yaralandığını fark ederek hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekipleri yaralı çocuğu ambulansla hastaneye götürdü. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Yurt kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri sürücüyü gözaltına aldı.

Olayın görgü tanıklarından Ali Bozkurt, “Baktık bir araba buraya uçmuş. Geldiğimizde burada çocuğun yakınları feryat ediyordu. Arabanın freni boşalmış, içinde şoför yoktu. Çocuk yaklaşık 13-14 yaşındaydı. Milletin bağırışlarıyla dışarı çıktık ve arabayı düştüğü yerde gördük” dedi.

Olay anı güvenlik kameralarına da yansıdı. Minibüsün rampa aşağı inip düştüğü anlar kaydedildi. Düşen minibüs ise kaldırıldı.

Kocaeli ve İstanbul’da düzenlenen operasyonda 6 kişi fuhuş suçundan tutuklandı!

Sıradaki haber:

Kocaeli ve İstanbul’da düzenlenen operasyonda 6 kişi fuhuş suçundan tutuklandı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.