h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Minibüs, Anadolu Otoyolu’nda kaza yaparak devrildi; 2 kişi yaralandı.

Minibüs, Anadolu Otoyolu’nda kaza yaparak devrildi; 2 kişi yaralandı.

Anadolu Otoyolu'nda meydana gelen kazada minibüs devrildi ve 2 kişi yaralandı. Bahçeköy köyü mevkisinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu gerçekleşen kaza nedeniyle sürücü ve yolculardan biri yaralandı. Kazanın ardından otoyolun emniyet şeridi kısa bir süre trafiğe kapatıldı, ancak minibüsün kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Polis, kaza hakkında inceleme başlattı.

Anadolu Otoyolu’nda meydana gelen kazada, Bolu geçişinde kontrolü kaybeden bir minibüs devrildi ve 2 kişi yaralandı.

Kaza, Ankara istikametindeki Anadolu Otoyolu Bahçeköy köyü mevkiinde meydana geldi. Minibüsün sürücüsü Akif G. direksiyon hakimiyetini kaybetti ve araç devrildi. Kazanın etkisiyle sürücü Akif G. ve yolcu Bülent İ.A. yaralandı. Hemen 112 Acil Çağrı Merkezi arandı ve sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından Akif G.’ye hızlı bir şekilde müdahale edilirken, Bülent İ.A. ise ambulansla tedavi altına alındı.

Minibüsün yan yatması nedeniyle otoyolun emniyet şeridi bir süre trafiğe kapatıldı. Polis ekipleri kontrolsüz geçişleri engelleyerek trafik akışını sağladı. Minibüsün kaldırılmasıyla birlikte trafik normale döndü.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

MSB: “Hudut Kartallarımız, ülkemizden Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 8 kişiyi yakaladı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 5’inin FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.”

Sıradaki haber:

MSB: “Hudut Kartallarımız, ülkemizden Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 8 kişiyi yakaladı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 5’inin FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.