h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Milli Savunma Bakanlığı: “Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 5 asker şehit düştü”

Milli Savunma Bakanlığı: “Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 5 asker şehit düştü”

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 5 askerin şehit olduğunu ve 8 askerin yaralandığını açıkladı. İlk belirlemelere göre 12 terörist etkisiz hale getirilirken, operasyonlar bölgede devam ediyor. Bakanlık, hayatını kaybeden askerlere Allah'tan rahmet, ailelere başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.

Pençe-Kilit Harekatı’nda 5 Asker Şehit Olarak Sonuçlandı, 8 Asker de Yaralandı
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekatı’nda bir üs bölgesinde sızma girişiminde bulunan teröristlerle yaşanan çatışmada 5 askerin şehit olduğunu, 3’ü ağır 8 askerin yaralandığını açıkladı.
MSB tarafından yapılan yazılı açıklamada, 12 Ocak 2024 tarihinde Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bulunan bir üs bölgesine sızmak isteyen teröristlerle çıkan çatışmada, 5 kahraman silah arkadaşın şehit olduğu ve 3’ü ağır 8 kahraman silah arkadaşının yaralandığı belirtildi. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. İlk belirlemelere göre 12 terörist etkisiz hale getirildi. Operasyonlar bölgede devam ediyor.
Bu acı olayda hayatını kaybeden kahraman şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı askerlere de acil şifalar diliyoruz.

Dinlenme ve kitap okuma imkanı bir arada sunan bir yer

Sıradaki haber:

Dinlenme ve kitap okuma imkanı bir arada sunan bir yer

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.